Artur Jakub Kucharzewski

Artur Jakub Kucharzewski

Hej och god morgon och riktigt trevligt att ni kommer in till bloggen idag igen! Det här inlägget tror jag kan vara intressant för er som behöver ett företag som kan hjälpa er med någon typ av byggservice i Kungsbacka eller Lerum eller däromkring. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice och som heter Artur Jakub Kucharzewski. Det var när jag skulle bygga en altan på min villa som en vän rekommenderade mig att anlita det här företaget. Tack vare att jag tycker att de gjort ett väldigt bra jobb, vill jag nu berätta om detta företag till er. Om ni inte har hört talas om denna firma förut kan jag avslöja att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita skickliga byggnadsarbetare och snickare som kan hjälpa er med renovering, tillbyggnad, ombyggnad och andra uppdrag av varierande grad och storlek. Oavsett om ni behöver mycket eller litet hjälp, kan de hjälpa er! Det bästa är väl att ni som behöver hjälp hör av er till dem och frågar vad de kan göra just för er. På deras hemsida finns det bra information. Det är bra att kunna anlita en firma här i närområdet för att undvika långa och onödiga transporter. 

  

Altanen blev verkligen bra! Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert och kunde utan att behöva ta några förhastade beslut funderade jag över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken till byggstart. Det var egentligen inget att tveka på, för med ROT-avdraget blev det prisvärt. Artur Jakub Kucharzewski är ett företag som jag rekommenderar till alla er som behöver hjälp med byggservice i Kungsbacka eller Lerum!  


Kommentarer är stängda.