Yogan har förändrat mitt liv!

Yogan har förändrat mitt liv!

God eftermiddag på er, alla ni helt underbara och också helt fantastiska människor, som kommer in till bloggen även idag! Jag blir så glad när ni läsare ger mig positiv respons genom att kommentera de inlägg som jag brukar skriva. Nu ska jag berätta för er som är intresserade om hur jag har utvecklat min andliga sida genom att ha börjat med yoga i Förslöv på ett företag som heter Eva Kalderon AB

 

Det är inte bara roligt att blogga, det finns ofta ett budskap i det som jag skriver, och jag märker verkligen att ni läsare brukar lyssna på det jag berättar. Det ser jag inte minst på alla de kommentarer ni skriver under mina inlägg. Jag får mest ros, men en och annan tycker inte alltid som jag, men det är också okej! Det var en arbetskamrat till mig som frågade om jag inte ville följa med till Eva Kalderon AB för att prova på yoga i Förslöv, och nyfiken som jag är så tänkte jag att varför inte! Nu är det andra terminen som jag går där för jag började i september, och jag har gått ifrån att vara nybörjare, till att kunna lite mer. Men oavsett om ni som vill börja med yoga i Förslöv på Eva Kalderon AB, är nybörjare eller är en mer erfarna, så finns där kurser för alla oavsett tidigare kunskaper. Jag har fått ett helt annat inre lugn sedan jag började med denna yoga och tack vare att detta är riktigt bra, vill jag verkligen rekommendera även er, att fråga er om inte ni också ska börja? Jag har fått lära mig en del om de här andliga principerna som går under benämningarna “öppenhet” och “villighet”. Det stämmer in på mig att jag är både öppen och villig till att släppa in sådant i mitt liv som jag mår väl av! 


Kommentarer är stängda.