Här kan du få aromamassage

Här kan du få aromamassage

Hej och god eftermiddag. Jag hoppas att ni haft en bra dag idag så här långt och att även eftermiddagen kommer att bjuda på spännande och intressanta saker. Jag ska prata med er om idag att jag har varit på ett företag och fått aromamassage. Det finns ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ och det är där jag har varit. Det är ett företag som erbjuder aromamassage på Gotland men även flera andra slags massagebehandlingar. Som ni vet, i alla fall ni som tillhör den här skaran av trogna och lojala läsare, så är hälsa och friskvård något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker det är viktigt att ta bra hand om sig själv, och för min del så innebär detta att jag unnar mig massage. När det gäller det här med att det finns möjlighet till att få aromamassage på Gotland så är detta något jag tycker att ni borde prova. Det som gör Rosenmetoden Massage för kropp o själ till ett så speciellt företag är att kvinnan som driver företaget är utbildad rosenterapeut och diplomerad regndropps- och änglamassör. Annika Sandgren är namnet på denna fantastiska kvinna som erbjuder behandlingar i massage inkluderat aromamassage här på Gotland. Hon erbjuder djupverkande och välgörande behandlingar som är anpassade utifrån var och ens individuella behov, önskemål och förutsättningar. Rosenmetoden Massage för kropp o själ är ett mycket populärt företag så det kan tidvis bli en viss kö. Det är ändå en sådan klass och kvalitet på de behandlingar som erbjuds där så det är lönt att vänta även om det är en viss kö. Är du intresserad rekommenderar jag dig därför att höra av dig till Annika Sandgren på Rosenmetoden Massage för kropp o själ så fort som möjligt. 


Kommentarer är stängda.