Ge dina anställda en företagsmassage!

Ge dina anställda en företagsmassage!

Hej och god eftermiddag. Jag äger ett företag med 10 anställda. Vi hjälper kunder runt om i vårt avlånga land med att göra hemsidor som bäst presenterar deras företag på nätet. Min personal har ett stillasittande jobb, och för att förebygga stelhet och värk i axlar och rygg som lätt kan uppstå när man sitter ner så mycket, så låter jag min anställda få gå till ett företag som heter J.L friskvård för att få företagsmassage i Östersund. Det här är väldigt uppskattat, och även om jag inte kan bevisa det, så tror jag ändå att denna åtgärd minskar risken för sjukskrivningar. Det känns fint att jag som arbetsgivare låter mina anställda få gå på denna företagsmassage i Östersund. Detta är en kostnad som är avdragsgill för mig som arbetsgivare, och nu när den här möjligheten finns att dra av denna kostnad så blir mitt tips till er andra företagare, att ni borde också låta era anställda få gå på denna företagsmassage i Östersund. 

 

Jag valde det här stället därför att de som äger J.L friskvård har en bred kompetens och är välutbildade. Mina anställda uppskattar verkligen det här, och jag har inte hört någon säga att de inte tyckt om att gå dit! Ja man kan väl lugnt säga att det här är en lönsam investering ifrån min sida, och då personalen är den viktigaste tillgången jag har, är det här det minsta jag kan göra för att ge mina anställda en så bra arbetssituation som möjligt! Ja sa det nyss men säger det igen; mitt tips till er andra företagsledare blir därför att erbjuda även era anställda denna friskvårdsmassage i Östersund. De som arbetar med att ge massage, anpassar massagen utifrån varje persons individuella behov och önskemål. 


Kommentarer är stängda.