Äntligen är medaljongtapeterna borta

Äntligen är medaljongtapeterna borta

God dagens, god dagens, hoppas att ni alla haft en härligt avkopplande helg så att ni känner er pigga så här på måndagsmorgonen, och att ni är redo för veckans alla utmaningar. Jag själv otroligt nöjd med livet och tillvaron i stort, särskilt glad är jag över att jag har fått ommålat och tapetserat i min villa. Nu slipper jag stirra på de gröna medaljongtapeterna från 70-talet som satt här förut, det är nu en mer modern stil nu, tack vare ett måleri i Ängelholm som heter Målerifirman Wahlgren & Son. 

För mig var det ingen tvekan om saken att huset behövdes målas och tapetseras om. Jag köpte det här huset av ett äldre par som bott i villan i 40 år. Nu skulle de flytta in i en servicelägenhet. De hade satt sin stil på huset en gång i tiden, en stil som inte alls var så som jag ville ha det. Jag älskade husets planlösning från första stund, men jag gillade inte tapeterna och färgen på väggarna, det var därför jag tog hjälp av detta måleri i Ängelholm. Jag valde att vända mig till Målerifirman Wahlgren & Son eftersom en vän till mig hade anlitat dem och kunde garantera att det är ett väldigt bra företag när det kommer till det här med måleri. Jag har fått ett hus nu som är helt i min stil, och det är inte bara snyggt, det är ett hus som uppfyller alla mina krav och behov på färg och tapeter. Det är så viktigt att man får den hjälp man behöver, utifrån sina egna önskemål, förutsättningar och behov, när det gäller det här med färg och tapetval, och det har jag verkligen fått av detta måleri i Ängelholm. Resultatet hade aldrig blivit så här professionellt om jag valt att måla och tapetsera själv. 


Kommentarer är stängda.